Werken bij Bar Mick

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus!

Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen: je afstudeerborrel, je verjaardag, een afscheidsborrel van een collega of gewoon voor  de vrijdagmiddagborrel!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij hebben geen aparte ruimte voor borrels en zoals het een echt buurtcafé betaamd, kun je Bar Mick niet helemaal afhuren. Maar we vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! Tijdens de borrel kunnen alle borrelhappen van de kaart besteld worden.

Voor grotere groepen eters (vanaf 8 personen) kunnen we een tafel reserveren. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel lekker lang tafelen of op tijd weer weg voor een feestje in de buurt, alles is mogelijk.

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bij mooi weer kan de borrel of het diner ook buiten plaats vinden, lekker op ons grote terras!

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een datum vast te zetten, zodat wij rekening kunnen houden met de voorraad en een extra personeelslid kunnen inzetten om jouw dag of avond onvergetelijk te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick en op zondag kun je zelfs gratis parkeren! Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 10 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

 

Bar Mick's Facebook

Aanstaande zaterdagavond zijn we afgehuurd voor een borrel vanaf 21.00 uur. Tot 20.00 uur is iedereen welkom voor een hapje of een drankje. #saturdaymorning..

2 vind ik leuks, 0 reacties3 dagen geleden

Instagram Photos

We hebben alles al, nu de kok nog! Per direct zijn we op zoek naar een jonge kok die de stap naar zelfstandige kok wilt maken en leiding kan..

13 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Instagram Photos

De DAGHAP is vanavond spaghetti Bolognese! Joris en Eva mogen voorproeven! Dick is er ook blij mee zo te zien #daghap #cafe #spaghetti

9 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Timeline Photos

#daghap #koopje Daghap: Toulouse-worst van Brandt&Levie met geroosterde groenten en krieltjes. €11,50

0 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Timeline Photos

#burgervandeweek #fritesuitzuyd #hamburger #brandtenlevie Runderburger met paprikamayonaise, chipotle-worst, kaaskoek & uien-compote.

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

BIL Brewing

12 juni komen de heren van Brothers In Law, naast gerenomeerde namen als Jopen en Duvel, hun bieren laten proeven.

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Timeline Photos

We zijn per direct opzoek naar bartoppers & koks om het team te komen versterken. Dat team is trouwens ook nog eens ontzettend gezellig. Vraag..

20 vind ik leuks, 4 reacties2 weken geleden

Timeline Photos

AJAX – LYON 18:45 uur, natuurlijk in Bar Mick! Op het menu? Een rood-witte pasta (puttanesca). Voor Ajacieden een tientje, anders gewoon 12,50.

3 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Timeline Photos

Dat dus ⚽️+ het Loopbaanspel onder leiding van Ivo Jansen dat morgen op de planning stond is verplaatst naar woensdag 10 mei. Klik hier:..

4 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Timeline Photos

Gezellig!! Afgelopen dinsdag vierde Thomas zijn verjaardag bij ons. Klik voor meer info over borrels en verjaardagen HIER: http://bit.ly/2qodFTS..

1 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden