Werken bij Bar Mick

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus!

Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen: je afstudeerborrel, je verjaardag, een afscheidsborrel van een collega of gewoon voor  de vrijdagmiddagborrel!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij hebben geen aparte ruimte voor borrels en zoals het een echt buurtcafé betaamd, kun je Bar Mick niet helemaal afhuren. Maar we vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! Tijdens de borrel kunnen alle borrelhappen van de kaart besteld worden.

Voor grotere groepen eters (vanaf 8 personen) kunnen we een tafel reserveren. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel lekker lang tafelen of op tijd weer weg voor een feestje in de buurt, alles is mogelijk.

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bij mooi weer kan de borrel of het diner ook buiten plaats vinden, lekker op ons grote terras!

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een datum vast te zetten, zodat wij rekening kunnen houden met de voorraad en een extra personeelslid kunnen inzetten om jouw dag of avond onvergetelijk te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick en op zondag kun je zelfs gratis parkeren! Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 10 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

 

Bar Mick's Facebook

15 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

Timeline Photos

Gewoon omdat het kan. En omdat het zo lekker is. De DAGHAP: Andijviestamppot met spekjes en citroen-thijm Brandt & Levie worst. #daghap #pubfood..

4 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Instagram Photos

De selectie voor vanavond. #bierproeven #jopenbrouwerij #jopenkerkhaarlem #chouffe #brothersinlawbrewing

9 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Instagram Photos

Wij hebben de oplossing voor jouw kater van dit heerlijke weekend. Kom een DAGHAP eten! Gebakken rijst met gemarineerde kippendij, shii take,..

5 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Instagram Photos

Toch nog een beetje zomer vandaag!! Met als DAGHAP: Poké Bowl met kip! En de BURGER V/D WEEK: Met homemade pindasaus en zoetzure komkommer!..

6 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

7 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Instagram Photos

Daghap vandaag: heerlijke Italiaanse pasta met kip, courgette, paprika en parmezaanse kaas #italiancooking #lorenzo

7 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Instagram Photos

22 vind ik leuks, 2 reacties3 weken geleden

Instagram Photos

DAGHAP: Kip, spinazie, pompoen en frietjes met een rode wijn jus! #cafe #daghap #amsterdam

7 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

20 vind ik leuks, 1 reacties3 weken geleden