Werken bij Bar Mick

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus!

Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen: je afstudeerborrel, je verjaardag, een afscheidsborrel van een collega of gewoon voor  de vrijdagmiddagborrel!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij hebben geen aparte ruimte voor borrels en zoals het een echt buurtcafé betaamd, kun je Bar Mick niet helemaal afhuren. Maar we vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! Tijdens de borrel kunnen alle borrelhappen van de kaart besteld worden.

Voor grotere groepen eters (vanaf 8 personen) kunnen we een tafel reserveren. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel lekker lang tafelen of op tijd weer weg voor een feestje in de buurt, alles is mogelijk.

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bij mooi weer kan de borrel of het diner ook buiten plaats vinden, lekker op ons grote terras!

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een datum vast te zetten, zodat wij rekening kunnen houden met de voorraad en een extra personeelslid kunnen inzetten om jouw dag of avond onvergetelijk te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick en op zondag kun je zelfs gratis parkeren! Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 10 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

 

Bar Mick's Facebook

Timeline Photos

Hup leeuwinnen hup! #ekvrouwenvoetbal #leeuwinnen #girlpower

11 vind ik leuks, 1 reacties3 dagen geleden

Timeline Photos

Vanavond om 20:45 uur zenden wij onze oranje leeuwinnen uit op groot scherm! Daarbij ook nog eens ladies night in de keuken en bediening, dat..

9 vind ik leuks, 0 reacties3 dagen geleden

Timeline Photos

Dick kan er bijna niet vanaf blijven! Dus kom snel voor de nieuwe burger van de week! MRIJ-rund met oude kaas, uienchutney en moutarde dijon!

22 vind ik leuks, 1 reacties5 dagen geleden

Timeline Photos

De Bar Mick brigade van vandaag!! Wij eten vandaag de DAGHAP: Zelfgemaakte roti met kipkerrie, aardappeltjes & kouseband!! #daghap #pubfood

21 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Timeline Photos

Nieuwe daghap. Tortilla chips, gehakt, boontjes en chilisaus. #daghap #pubfood #spaarndammerbuurt #barmick #lekkerhoormarijke

5 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Timeline Photos

Wat een heerlijke dag!! En onze nieuwe kok Linda is begonnen! Uit haar grootmoeders kookboek een lekkere Indonesische DAGHAP: Rendang met witte..

43 vind ik leuks, 6 reacties2 weken geleden

Timeline Photos

Burger van de week. Gebakken appel, blauwe kaas en frietjes. #barmick #spaarndammerbuurt #pubfood #burger

3 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Bar Mick

11 vind ik leuks, 1 reacties3 weken geleden

Gastvrij protest in de horeca! #hvb

Check aannemer, koeriers en schoonmaakbedrijf restaurant Bar Mick! #hvb https://vimeo.com/223473078

55 vind ik leuks, 7 reacties3 weken geleden

Timeline Photos

Blauwe maandag? Niet bij ons! Want we hebben weer een heerlijke daghap! Lamsköfte, parelcouscous, geroosterde pompoen, granaatappelpitjes en..

1 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden