Werken bij Bar Mick

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus!

Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen: je afstudeerborrel, je verjaardag, een afscheidsborrel van een collega of gewoon voor  de vrijdagmiddagborrel!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij hebben geen aparte ruimte voor borrels en zoals het een echt buurtcafé betaamd, kun je Bar Mick niet helemaal afhuren. Maar we vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! Tijdens de borrel kunnen alle borrelhappen van de kaart besteld worden.

Voor grotere groepen eters (vanaf 8 personen) kunnen we een tafel reserveren. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel lekker lang tafelen of op tijd weer weg voor een feestje in de buurt, alles is mogelijk.

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bij mooi weer kan de borrel of het diner ook buiten plaats vinden, lekker op ons grote terras!

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een datum vast te zetten, zodat wij rekening kunnen houden met de voorraad en een extra personeelslid kunnen inzetten om jouw dag of avond onvergetelijk te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick en op zondag kun je zelfs gratis parkeren! Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 10 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

 

Bar Mick's Facebook

Tijdlijnfoto's

Eentje moet de eerste zijn! #strandstoel #barmick #amsterdam #spaarndammerbuurt

16 vind ik leuks, 1 reacties3 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

At your service! Halen we het strand toch gewoon naar de Spaarndammerstraat?! #stadsstrand #amsterdam #strandstoel #spaarndammerbuurt #brunch..

20 vind ik leuks, 0 reacties3 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Wat een leuke enthousiaste groep wijnproevers hadden we!! Dank jullie! En special thanks aan @sara1968 van @chabrol_wine en @proud2b2 voor de..

22 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Voor wie m ook zo heeft gemist: Ollie is er weer even en wil graag geaaid worden! ❤️ #ollie #hondencafe #barmick #spaarndammerbuurt #amsterdam

18 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Je zou kunnen denken, lelijk gezicht die pallets van de buren… maar we kunnen er ook een lounge van maken! Daarom gezocht: 3 oude (tweepersoons)..

22 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Foto's uit het bericht van Bar Mick

We hebben hard geklust vandaag! Ons terras is klaar voor zon en 18 graden! Dank je @dthdamen !Tot morgen! #zon #terras #schurenlakkenschurenlakken..

36 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Omdat het zo’n heerlijke lente en zomer belooft te worden gaan wij weer een uur eerder open, elke dag om 10:00 uur! #zomertijd #terras #ontbijt..

36 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Wie heeft gisteren deze gouden armband verloren in Bar Mick?

6 vind ik leuks, 3 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Ook voor een gezonde lunch of diner kom je bij Bar Mick! Neem nou deze salade met geroosterde paarse wortel, knolselderij en kikkererwten met..

10 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

En we gaan gewoon door met kaasfonduen!! #Repost @bar_mick with @get_repost ・・・ Oh wat is t buiten koud he!! Maar bij ons binnen lekker..

12 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden