Werken bij Bar Mick

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus!

Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen: je afstudeerborrel, je verjaardag, een afscheidsborrel van een collega of gewoon voor  de vrijdagmiddagborrel!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij hebben geen aparte ruimte voor borrels en zoals het een echt buurtcafé betaamd, kun je Bar Mick niet helemaal afhuren. Maar we vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! Tijdens de borrel kunnen alle borrelhappen van de kaart besteld worden.

Voor grotere groepen eters (vanaf 8 personen) kunnen we een tafel reserveren. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel lekker lang tafelen of op tijd weer weg voor een feestje in de buurt, alles is mogelijk.

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bij mooi weer kan de borrel of het diner ook buiten plaats vinden, lekker op ons grote terras!

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een datum vast te zetten, zodat wij rekening kunnen houden met de voorraad en een extra personeelslid kunnen inzetten om jouw dag of avond onvergetelijk te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick en op zondag kun je zelfs gratis parkeren! Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 10 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

 

Bar Mick's Facebook

Timeline Photos

Verrukkulijk ‘al zeggen we het zelf’. Eggs Norwegian, één van de nieuwe gerechten op onze kaart. #lunchen #spaarndammerbuurt #houthavensamsterdam..

12 vind ik leuks, 1 reacties7 uren geleden

≥ Houten picknicktafel(s) - Tuinmeubelen - Marktplaats.nl

Leuk voor op je balkon! We nemen na 2 jaar trouwe dienst afscheid van onze picknicktafels. Dus wil jij in het bezit komen van een stukje onvervalste..

6 vind ik leuks, 12 reacties9 uren geleden

Timeline Photos

Oeh LaLa. Quelle une Croque Madam. #lunch #spaarndammerbuurt #niewekaart #heerlijk

6 vind ik leuks, 2 reacties1 dag geleden

Top 20 borrellocaties in Amsterdam | I amsterdam

Zoek je nog een locatie voor een goede borrel?? Bar Mick in de Spaarndammerbuurt is je plek! Een ideale borrellocatie voor zomaar met vrienden,..

23 vind ik leuks, 0 reacties3 dagen geleden

Timeline Photos

Het is herfst ,dat betekent BOKBIERRRRR. Wij hebben de heerlijke 4-granen bok van de #jopenbrouwerij van de tap. Heerlijk. #potdommelekker #bokbier..

1 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

Photos from Bar Mick's post

ATTENTIE ATTENTIE!! Met de ingang van de nieuwe kaart serveren we ook weer #kaasfondue! Daarom is het vanaf aanstaande maandag GROTE KAASFONDUE..

32 vind ik leuks, 34 reacties6 dagen geleden

Timeline Photos

Yes!! We hebben een nieuwe kaart. Komt dat proeven!! #nieuwekaart #smikkelen #spaarndammerbuurt #lekkerhoormarijke

10 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Emily

Orbis Africa organiseert morgen een mooi evenement in Bar Mick! Er is maar beperkt plaats, dus schrijf je snel in, tot morgen. Op 12 oktober..

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Timeline Photos

Mmmm gele curry als daghap met kabeljauw, limoen, pepers en glasnoodles. #daghap #pubfood #smullenmaar @bar_mick

9 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Timeline Photos

Omdat het weer kan en mag! De DAGHAP is rucola stamppot met een pompoen-hazelnoot worst van Brandt & Levie en een mosterdjus! Lekker met onze..

5 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden