Werken bij Bar Mick

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus!

Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen: je afstudeerborrel, je verjaardag, een afscheidsborrel van een collega of gewoon voor  de vrijdagmiddagborrel!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij hebben geen aparte ruimte voor borrels en zoals het een echt buurtcafé betaamd, kun je Bar Mick niet helemaal afhuren. Maar we vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! Tijdens de borrel kunnen alle borrelhappen van de kaart besteld worden.

Voor grotere groepen eters (vanaf 8 personen) kunnen we een tafel reserveren. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel lekker lang tafelen of op tijd weer weg voor een feestje in de buurt, alles is mogelijk.

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bij mooi weer kan de borrel of het diner ook buiten plaats vinden, lekker op ons grote terras!

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een datum vast te zetten, zodat wij rekening kunnen houden met de voorraad en een extra personeelslid kunnen inzetten om jouw dag of avond onvergetelijk te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick en op zondag kun je zelfs gratis parkeren! Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 10 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

 

Bar Mick's Facebook

Instagram Photos

Daghappie hoor: Spareribs, knoflooksaus, huisgemaakte appelmoes en Frites uit Zuyd. #fritesuitzuyd #daghap #amsterdam #pubfood

10 vind ik leuks, 2 reacties2 dagen geleden

Instagram Photos

Met dank aan chef Linda hebben we weer heeeeerlijke rendang als daghap! Extra lekker met onze nieuwste wijnaanwinst van Chabrol, de Pure chardonnay!!..

15 vind ik leuks, 0 reacties4 dagen geleden

Vanavond gaat Daphne voor goud. Kom bij ons kijken en voorspel haar tijd! Heb je het precies goed dan al je drankjes tot dan toe aangeboden…

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

22 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Instagram Photos

Vanmiddag staan onze Leeuwinnen in de finale van het EK tegen Denemarken!! Kom je kijken bij ons op groot scherm? #ek #vrouwenvoetbal #leeuwinnen..

3 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Instagram Photos

Weer een DAGHAP uit een bowl!! Indonesische saotosoep met kip, mihoen, rijst en een eitje! #daghap #bowlfood #pubfood #amsterdam #cheflinda

15 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Timeline Photos

Vanavond 18:00 uur: NEDERLAND – Zweden bij ons op groot scherm. Onze eigen leeuwin Linda maakt vanavond tonijn steak, groenten en aardappel gratin..

4 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Timeline Photos

Oh oh oh, wat ben je lekker!! Tagliatelle brassato met groene asperges!! De DAGHAP!

4 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Timeline Photos

Wij zijn er hier helemaal gek op: Poké bowls!! Vandaag met gerookte zalm! Kom je eten? Kun je gelijk om 20:45 uur Ajax kijken op groot scherm!..

5 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Timeline Photos

Hup leeuwinnen hup! #ekvrouwenvoetbal #leeuwinnen #girlpower

11 vind ik leuks, 1 reacties4 weken geleden