Werken bij Bar Mick

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus!

Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen: je afstudeerborrel, je verjaardag, een afscheidsborrel van een collega of gewoon voor  de vrijdagmiddagborrel!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij zijn een echt buurtcafé, met een goede ongedwongen sfeer. We vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! Tijdens de borrel kunnen alle borrelhappen van de kaart besteld worden.

Voor grotere groepen eters (vanaf 8 personen) kunnen we een tafel reserveren. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel lekker lang tafelen of op tijd weer weg voor een feestje in de buurt, alles is mogelijk.

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bij mooi weer kan de borrel of het diner ook buiten plaats vinden, lekker op ons grote terras!

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een datum vast te zetten, zodat wij rekening kunnen houden met de voorraad en een extra personeelslid kunnen inzetten om jouw dag of avond onvergetelijk te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick en op zondag kun je zelfs gratis parkeren! Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 10 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

 

Bar Mick's Facebook

Tijdlijnfoto's

Scherm zoekt publiek voor het Eurovision songfestival! #grootscherm #eurovision #eurovision2019 #songfestival #duncanlaurence #goduncan #amsterdam..

13 vind ik leuks, 1 reacties4 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Rust zacht lieve Jopie, we gaan je missen! #jopie #rip #cappuccino #perensap #fristi #barmick

30 vind ik leuks, 30 reacties6 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Perspectief vanuit de zonnestoelen die weer de hele zomer voor jullie klaar zullen staan! #zomer #zonnestoel #niveasunsprayteam #zon #barmick..

16 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Preparing for showtime! Beeld ✅ Geluid ✅ IJskoud bier ✅ Big Mick ✅ Indofood ✅ Spanning ✅ • • • #ajax #wzawzdb❌❌❌ #grootscherm..

34 vind ik leuks, 8 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Daar gaan we weer! Bereid je goed voor en reserveer een tafel voor 19:00 uur! #barmick #indofood #indonesianfood #barfood #pubfood #ajax #wzawzdb❌❌❌..

5 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Door een storing van ZIGGO @ziggo zijn wij al sinds 13:00 telefonisch onbereikbaar en dit duurt nog tot 19:30! . Mail naar info@barmick.nl voor..

1 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Ze is er weer even! En wat kan ze koken! @feyonavd !! Haar DAGHAP is superlekker!! Een zomerse salade met oa geroosterde aubergine, zoete aardappel,..

5 vind ik leuks, 0 reacties4 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Vanmiddag 16:45 uur Ajax – PSV op GROOT scherm! Kom op tijd voor de beste plekken! #wzawzdb❌❌❌ #ajax #grootscherm #bier #bitterballen #daghap..

1 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

De rendang van chef Linda @alphafem13 valt goed in de smaak bij deze fijnproevers! #indonesianfood #indofood #rendang #fijnproevers #barmick..

14 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

We wachten met smart op de lente die komt… Daarom als DAGHAP een winterse lente stamppotje van biet, rucola & appel met Mollie’s gehaktbal!..

5 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden