Werken bij Bar Mick

Werken bij Bar Mick

Wil jij graag werken bij Bar Mick?

Wij zoeken een:

  • Hulpkok (4-12 uur per week)
  • Shiftleader, diploma sociale hygiëne is een must (16-32 uur per week)

Ook voor studenten die kook-liefhebbers zijn, hebben wij plek in de keuken!

Wij kunnen je wellicht helpen aan een leuke werkplek, waar gastvrijheid, service en plezier hoog in het vaandel staan.

Stuur je CV met een motivatie naar ons mailadres info@barmick.nl of kom eens langs!

Bar Mick's Facebook

Tijdlijnfoto's

Bij Bar Mick zit je ook tijdens een hittegolf heerlijk te werken! #hittegolf #welovegreen #zzper #buurman #boccacoffee #spaarndammerbuurt #spaarndammerstraat..

3 vind ik leuks, 0 reacties2 uren geleden

Tijdlijnfoto's

Lekker terras zoekt hete zon! • • • #lekkerterras #hetezon

13 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Bar Mick kleurt vast oranje! Morgen om 17:00 de finale van onze leeuwinnen op groot scherm! #wk #leeuwinnen #oranjeboven #grootscherm #barmick..

11 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Wat ben ik trots op deze vrouw: Chef Linda! Na 2 jaar trouwe dienst, nu het eerste vaste contract van Bar Mick!! Cheers!! #cheflinda #indopower..

89 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Wist je dat je op zondag al om 17:00 bij ons kan dineren? Nu deze heerlijke DAGHAP: Linguine met funghi en truffel! • • • • #daghap #nofilter..

4 vind ik leuks, 1 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

We beginnen dit zomerse weekend met een zomerse DAGHAP: Couscous salade met geroosterde groenten, turkse feta en balsamico-frambozen dressing..

4 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Het is weer Ollie knuffeltijd! • • • • #ollie #knuffeltijd #goldenretriever #uitsmijter #hondencafe #barmick #amsterdam #spaarndammerbuurt..

21 vind ik leuks, 1 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Hittegolf of niet, bij ons eet je vandaag als DAGHAP: Vegetarische groentecurry met witte rijst! #hittegolf #daghap #healthyfood #curry #barmick..

4 vind ik leuks, 1 reacties4 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Ja hoor! Op verzoek kan er nog steeds worden gekaasfondued!! #kaasfondue #cheeselovers #jatoch

13 vind ik leuks, 0 reacties4 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Onze Sate Ayam wordt volgens traditioneel Indonesisch recept gemaakt door onze Indo chefkok Linda, net als al onze andere Indonesische gerechten…

12 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden