Werken bij Bar Mick

Google reviews

Borrels – Groepen

Iets te vieren??

Geslaagd, afgestudeerd, verloofd, getrouwd, jarig, promotie? Reden voor een feestje dus! Bar Mick is de perfecte locatie voor groepen!

In Bar Mick maken we graag een hoekje voor je vrij om met je genodigden een drankje te drinken. Wij zijn een echt buurtcafé, met een mooie ongedwongen sfeer. We vinden het hartstikke gezellig als je bij ons een feestje viert! En als je met heel veel mensen komt kun je het zelfs helemaal afhuren!

Stuur een mail met je gegevens naar info@barmick.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Vermeld in je mail de datum + tijdstip van je feestje, het aantal gasten en vergeet je telefoonnummer niet!

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Bar Mick. Kom je liever met het OV, neem dan bus 22 vanaf Centraal Station of vanaf Amsterdam Sloterdijk. Tram 5 komt erg dichtbij de Spaarndammerstraat, stap dan uit bij het Haarlemmerplein.

Bovendien is de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West vanuit het centrum op loopafstand en kom je vanuit Amsterdam Oost makkelijk binnen 20 minuten bij ons op de fiets!

Ook voor bedrijven is Bar Mick een uitstekende plek om informeel te lunchen, dineren of te vergaderen. Voor al onze gasten is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten om apparatuur op te laden.

Bar Mick's Facebook

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.