Werken bij Bar Mick

Google reviews

Reserveren

Sinds 10  augustus moeten gasten in de horeca reserveren/registreren, zowel binnen als buiten.

Als je van tevoren reserveert, ben je zeker van een plekje! Dit kan voor binnen en buiten, maar houd er rekening mee dat als je buiten reserveert en het toch niet zo mooi weer is, het zo kan zijn dat er binnen niet genoeg plek is. Informeer bij twijfel even bij het personeel bij aankomst of er nog plek is binnen.

De keuken is open voor lunch van 12:00 – 16:00 uur en voor het diner opent de keuken op maandag t/m zaterdag van 18:00 – 22:00 uur en op zondag van 17:00 – 21:00 uur.

Als je niet hebt gereserveerd, kun je je ook ter plekke registreren.

(of klik hier voor afhalen/bezorgen)

Contact Reserveren

Als je er niet uitkomt, bel ons op 020-3702273 of mail ons op info@barmick.nl

Bar Mick's Facebook

Speciale avond? Bestel (vóór 15:00) ons heerlijke indofood via @madame_mick ! Maak er een complete rijsttafel van met gado gado, sate ayam..

1 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Spaar nu mee voor gratis koffie en indofood!! #sparen #spaarkaart #lekkerhollands #koffie #indofood #madamemick #barmick #spaarndammerbuurt #spaarndammerstraat..

4 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

WIJ GAAN GEWOON DOOR! We zijn elke dag tot 18:00 uur open, ideaal voor als je na je werk wandelend een borrel wil drinken in t Westerpark! #wijgaangewoondoor..

10 vind ik leuks, 3 reacties4 weken geleden

Omdat de bar al een tijdje gesloten moet zijn, hebben we een winkeltje geopend! Kom je langs voor een lekkere koffie, tosti of een warme soep??..

20 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Kom jij vanmiddag ook jouw bestelling ophalen? Of laat je m liever bezorgen? Een ding is zeker, jij eet vanavond indofood! #takeaway #bezorgen..

2 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Er is weer hard gewerkt vandaag en alle maaltijden zijn op tijd af. En deze dames zijn nu op weg naar jouw voordeur!! Bestel morgen ook weer..

18 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Op veler verzoek verkopen wij nu ook bier en wijn voor to go! Lekker voor een wandelingetje in t Westerpark! #indofood #takeaway #bier #wijn..

10 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Foto's uit het bericht van Bar Mick

Vanaf 11:00 uur is ons winkeltje weer geopend! Hopen dat de weergoden ons vandaag goed gezind blijven Kom langs voor de lekkerste tosti’s van..

16 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Foto's uit het bericht van Bar Mick

We beginnen een winkeltje met alle Mickies! Elke woensdag t/m zondag open van 11:00 tot 15:00 voor take away koffies, tosti’s, croissants en..

11 vind ik leuks, 4 reacties1 maand geleden

Houd alle socials in de gaten!! Het menu volgt snel! Het whatsapp bestelnummer is gewijzigd in 0648703199!!

19 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden